Gratis Grønne Gaver

Karin_Aarsavis.JPG
13-12-2012

Det 3. mest populære julegaveønske i år er oplevelser i form af gavekort.


-Så hvorfor ikke give en naturoplevelse i julegave. Den indeholder både forventningsglæde, leg, læring, forundring og kan kobles sammen med et familiearrangement. Gratis Grønne Gaver er ikke kun tænkt som et julegavetilbud. Der er arrangementer hele året, så gavekortene kan også bruges som fødselsdagsgaver m.m. siger naturvejleder Karin Winther fra Vesthimmerlands Kommune.

 

Jeg har allerede lagt alle mine naturtilbud ud i 2013 på Naturekspeditionen.dk. De fleste tilbud er gratis og skal ikke bookes på forhånd, så det er meget fleksible gavemuligheder. Vil man ønske eller give et gavekort til en ferieoplevelse, så er der flere arrangementer i både weekender og ferier. I de seneste år har vi oplevet, at specielt bedsteforældre både får, og giver gaver til oplevelser med børnebørnene. Bl.a. er arrangementerne ”Se pinsesolen danse fra en hængekøje” i Jenle Plantage og ”Smag på Livø” i første uge af skolernes sommerferie arrangementer, hvor mange bedsteforældre tager på tur med børnebørnene. Overnatningsarrangementerne er ikke gratis, men med en meget lille deltagerbetaling, fortæller Karin Winther.

 

Gavekortene findes ud fra beskrivelsen af hvert arrangement på www.naturekspeditionen.dk. Tryk på printerikonet og gavekortet er klar til at printe ud. Find arrangementer her

 

 

Ultimate Web